Колосовський Євген Юрійович

Kolosovskyi Y. (English CV)

Посада: завідувач кафедри кримінальних розслідувань

Науковий ступінь: кандидат юридичних наук

Вчене звання: -

У 2008 році закінчив Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка за спеціальністю «Правознавство».

У 2014 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право на тему: «Адміністративна відповідальність неповнолітніх».

Працює над дисертаційним дослідженням на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук.

Підвищення кваліфікації та стажування:

  1. Боротьба з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення (Академія фінансового моніторингу Державної служби фінансового моніторингу України, 2018).
  2. Приватна детективна (розшукова) діяльність (Університет державної фіскальної служби України, 2018).
  3. Корупція та корпоративне шахрайство. Протидія в умовах COVID-19 (FAservice-Investment consulting and Event management company, Ukraine, 2020).
  4. Виявлення ознак корупційного ризика при перевірці ділових партнерів (Academy DTEK, Ukraine, 2021).
  5. Цивільна оборона та захист у надзвичайних ситуаціях (он-лайн курс на платформі Prometheus, 2022).

Сфера наукових інтересів: кримінальний процес та криміналістика, оперативно-розшукова діяльність, національна безпека, безпека бізнесу.

Наукова діяльність: автор та співавтор понад 40 наукових та навчально-методичних праць, в т.ч. однієї колективної монографії: «Проблеми удосконалення законодавства та практики протидії податковим злочинам» (2013); 12 статей у фахових виданнях.

Навчальні дисципліни, що викладає: «Оперативно-розшукова діяльність», «Криміналістика»,  «Кримінальне процесуальне право України», «Національна безпека України».

 Профіль у GoogleАкадемії:

https://scholar.google.com.ua/citations?user=RvGvEJwAAAAJ&hl=uk

Контакти: кабінет – D604, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.