topiii

Очолює Навчально-науковий інститут права Василь Васильович Топчій – доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України

Василь Васильович Топчій народився 1 травня 1959 року в селі Ревбинці Чорнобаївського району Черкаської області. Вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» здобув у Київському державному університеті ім. Т. Шевченка у 1981 році.

Пройшов шлях від слідчого районного відділу до першого заступника начальника Головного слідчого управління МВС України, очолював районне управління МВС, обласні слідче та управління по боротьбі з організованою злочинністю. Генерал-майор міліції.

З 23 вересня 2015 року – професор кафедри кримінального права та кримінології Університету державної фіскальної служби України, а з вересня 2016 року – директор Навчально-наукового інституту права.

У 2009 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.08 – кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право.

Вчене звання доцента кафедри оперативно-службової підготовки присвоєно у 2010 році.

У 2016 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук зі спеціальності 12.00.08 – кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право.

У 2015 році присвоєно вчене звання професора кафедри кримінального права та кримінології.

Василь Васильович Топчій є автором та співавтором понад 200 наукових та навчально-методичних праць.  

Голова спеціалізованої вченої ради Д 27.855.03 з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) юридичних наук за спеціальностями 12.00.08 «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право» та 12.00.09 «Кримінальний процес і криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність».

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та особистий внесок у підготовку висококваліфікованих працівників професор Топчій нагороджений відзнаками різного рівня, в тому числі Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства фінансів України, Союзу юристів України тощо.

Google Scholar:

https://scholar.google.com.ua/citations?user=T5OajGwAAAAJ&hl=ru

ORCID:

https://orcid.org/0000-0002-1726-9028

Контакти: e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., кабінет 301D