21 березня 2024 р. відбулась он-лайн профорієнтаційна зустріч з учнями десятих і одинадцятих класів Новобузького ліцею (м.Новий Буг Миколаївської області). О.В.Хмизова, к.пед.н., доцент кафедри правничої лінгвістики Навчально-наукового інституту права і Д.Л.Вітюк, д.юр.н., заступниця директора Навчально-наукового інституту права з виховної  роботи ознайомили присутніх із діяльністю Державного податкового університету, спеціальностями та освітніми програмами, за якими планує здійснювати набір Навчально-науковий інститут права під час вступної кампанії – 2024, розповіли загалом про активне студентське життя в Навчально-науковому інституті права і надали відповіді на питання щодо навчального процесу, що цікавили слухачів.  

Окрему увагу було приділено конкурсу учнівських наукових робіт «Захист прав дітей в умовах війни», що відбувається у Навчально-науковому інституті права.

Також учнів було ознайомлено з особливостями вступу за затвердженим МОН України Порядком прийому на навчання для здобуття вищої  освіти у 2024 році і було розглянуто особливості підготовки до складання мультипредметного тесту з англійської мови у цьому році.

Щиро дякуємо за співпрацю в організації заходу директорці ліцею В.В.Козубенко.