11 листопада кафедра правничої лінгвістики в рамках Дня гостинності провела профорієнтаційний захід для майбутніх абітурієнтів.

Сьогодні дуже важливо приділяти увагу профорієнтації серед старшокласників, адже в такі нелегкі часи важко зорієнтуватися, визначитися і обрати свій подальший шлях після закінчення школи.

Наш профорієнтаційний захід було направлено насамперед на те, щоб дати дітям зрозуміти, що попри важкі часи та складнощі нашого сьогодення , викладачі Державного податкового університету завжди готові допомогти і підтримати на шляху отримання знань, а онлайн формат занять не перешкода для отримання якісної освіти.

Старша викладачка кафедри правничої лінгвістики Литвинська Тетяна Юріївна розпочала зустріч із презентації Державного податкового університету , щоб майбутні абітурієнти змогли оцінити комфортну і затишну атмосферу, де вони зможуть отримати свою професію. Далі, старша викладачка Заїка Тетяна Володимирівна провела вебінар на тему правильної вимови в англійській мові. Адже спеціалісти Навчально-наукового інституту права Державного податкового університету вивчають англійську так, щоб у майбутньому бути висококваліфікованими фахівцями і вільно володіти іноземною мовою.
На зустрічі були присутні і наші першокурсники, які вже роблять перші кроки у навчанні.

Студентка першого курсу групи МПБ 22-1 Юлія Юрченко поділилася враженнями про навчання і побажала майбутнім абітурієнтам успіхів у складанні іспитів. 
Наприкінці був цікавий quiz з англійської мови.

Ми бажаємо старшокласникам, майбутнім абітурієнтам натхнення і бажання вчитися понад усе. А ми з радістю підтримаємо вас на цьому шляху.

ldfsmv

sl

lfbm

ldfbm