З 15 лютого по 10 травня 2023 року адвокат-практик, професор Університету Алабами (США) Стівен Хамфріс в онлайн-режимі прочитав цикл лекцій з корпоративного права для студентів-правників.

Раз на тиждень здобувачі вищої освіти навчально-наукового інституту права мали унікальну можливість не лише зануритися в англомовний простір, а й через практичні кейси, що їм пропонував гостьовий лектор, краще зрозуміти принципи роботи юриспруденції, поглибити знання з корпоративного права та перейняти безцінний досвід від високопрофесійного наставника. Після кожної лекції викладений матеріал активно обговорювали як студенти, так і викладачі інституту.

Сьогодні ж, 29 травня, з нагоди завершення курсу, відбулося урочисте вручення сертифікатів слухачам курсу: 10 здобувачів вищої освіти отримали підтвердження про проходження курсу безпосередньо від професора, 57 - отримають згодом, через дистанційне навчання.

До святкової зустрічі лектора зі студентами також долучилися в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський, директор навчально-наукового інституту права Василь Топчій, учений секретар Олександра Смірнова та інші поважні гості.

Дмитро Миколайович від імені адміністрації навчального закладу подякував пану Стівену за плідну співпрацю, підтримку та дружнє ставлення до України й Університету. Очільник ДПУ нагородив професора Подякою та подарував книгу Петра Щербини «Битва за Ірпінь» в англомовній версії.

У відповідь Стівен Хамфріс також подякував колективу Податкового університету за теплий прийом, дав високу оцінку студентській молоді у сприйнятті матеріалу англійською мовою, подякував за жваві дискусії та цікаві питання. 

Оскільки студенти та працівники Інституту права виявили значний інтерес до курсу, співпраця зі Стівеном Хамфрісом буде продовжена. Сподіваємося новий цикл лекцій буде прочитано безпосередньо у стінах Податкового університету.

Нагадаємо, пан Стівен прийняв рішення про організацію фотовиставки у своєму рідному університеті, щоби донести всю правду народу Сполучених Штатів Америки про події в Україні, зокрема, про Ірпінь і зруйнований ДПУ.