23 березня відбулася зустріч представників Державної податкової служби України та адміністрації Державного податкового університету. Делегацію на чолі з в.о. директора Департаменту персоналу ДПС України - Дмитро Цимбалюк приймав у стінах Державного податкового університету в.о. ректора Дмитро Серебрянський.

Учасники зустрічі обговорили широке коло питань. Зокрема, йшлося про удосконалення системи підготовки студентів Податкового університету за дуальною формою здобуття освіти, розширення можливостей стажування молоді в ДПС  України та удосконалення практичної підготовки студентів ДПУ.

Також на зустрічі обговорили питання налагодження тісної співпраці в галузі підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців з питань податкової політики, визначили пріоритетні напрями для підвищення кваліфікації державних службовців органів ДПС за спеціальними професійними (сертифікатними) та спеціальними короткостроковими програмами. Крім цього, розглянули можливості дієвої взаємодії у рамках організації спільних проєктів, з урахуванням цінного досвіду, потужного кадрового потенціалу, освітніх і наукових можливостей ДПУ.

Сторони також домовилися сприяти популяризації Університету серед осіб, які в майбутньому прагнуть працювати в системі органів ДПС України.

Зустріч відбулася у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між ДПС та ДПУ.