5 червня 2023 року в.о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський провів робочу зустріч з представниками Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК), у якій взяли участь президент АЮК Ден Райс, віцепрезидент АЮК Олексій Шершов та доктор філософії, керівник офісу АЮК Людмила Долгоновська. Також до наради долучилися керуючий партнер Crowe Mikhailenko Дмитро Михайленко та представниця Crowe Ольга Соломка.

Предметом обговорення стали налагодження співпраці між закладами вищої освіти, організація і проведення спільних наукових та освітніх проєктів, а також комунікація щодо відбудови Податкового університету.

Зазначимо, приватний університет міжнародного рівня Амерікан Юніверсіті Київ створений у партнерстві з Arizona State University (ASU), який уже вісім років поспіль посідає позицію №1 у рейтингу інноваційних закладів освіти США за версією US News & World Report, випереджаючи Massachusetts Institute of Technology і Stanford University, входить у топ університетів світу за академічною репутацією, посідає перше місце серед державних університетів і входить до п’ятірки найкращих університетів США за вибором іноземних студентів.

До складу ASU входить Thunderbird School of Global Management, одна з найкращих бізнес-шкіл світу. Понад 75 років Thunderbird School of Global Management є провідною глобальною академією менеджменту, лідерства та бізнесу, що працює в різних секторах по всьому світу. Ira A. Fulton Schools of Engineering, що також є частиною ASU, належить до найбільших інженерних шкіл у США.

Адміністрація Державного податкового університету активно працює над розширенням партнерської мережі з метою створення додаткових можливостей для університетської спільноти, а також задля відновлення Університету.

Так, днями була підписана угода про співробітництво між ДПУ та Вищою школою публічного управління.