Факультет соціально-гуманітарних технологій та менеджменту –  це структурний підрозділ Державного податкового університету, який готує дипломованих фахівців у сфері журналістики, філології, психології, менеджменту та фізичної культури і спорту.

Факультет створено у 2021 році у зв’язку з реорганізацією та зміною структури вишу. До складу Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту увійшли кафедри, які раніше входили до Навчально-наукового інституту гуманітарних наук, Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації та частково – Навчально-наукового інституту фінансів і банківської справи.

Зокрема, Факультет об’єднує чотири випускові кафедри:

  • мовної підготовки та соціальних комунікацій;
  • психології, педагогіки та соціології;
  • соціальної філософії та управління;
  • фізичного виховання, спорту та здоров’я.

З метою надання допомоги здобувачам та науково-практичним працівникам в організації освітнього процесу, науковій та практичній діяльності у структурі Факультету функціонують дві навчальні лабораторії: Міжкафедральна навчальна лабораторія «Тренінговий центр «Human resources (consulting)» і Навчальна лабораторія фізичної реабілітації, ерготерапії та спорту.

Потужний професорсько-викладацький склад Факультету налічує 12 докторів наук, 7 професорів, 34 кандидати наук, доценти, 14 старших викладачів та викладачів, які працюють на постійній основі та за сумісництвом.

Серед пріоритетів діяльності Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту – впровадження інноваційних інформаційних технологій, удосконалення науково-дослідницької роботи, формування культурно-професійного середовища та розвиток студентського самоврядування. 

Гордістю Факультету є його здобувачі та випускники, які досягли вагомих успіхів  у професійній сфері й в особистісному розвитку.

Завдяки професійній підготовці і системній роботі тренерів-викладачів та спортсменів університету здобувачі та випускники підкорюють всеукраїнські, міжнародні та олімпійські вершини. Серед успішних прикладів: переможниця Олімпійських ігор 2014 року в Сочі, срібний призер Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, чемпіони світу та Європи, чемпіони України, переможці та призери міжнародних змагань з вільної боротьби, бойового самбо, дзюдо, боксу, хортингу, таеквон-до ІТФ, футболу, футзалу, пауерліфтингу, військово-спортивного багатоборства, гирьового спорту, армреслінгу, настільного тенісу, регбі, карате-кіокушинкай, баскетболу, волейболу, спортивного туризму, шахів і шашок.

 

Ставайте кращою версією себе щодня разом з Факультетом соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Державного податкового університету! Навчайтеся, щоб стати професіоналом в улюбленій сфері, принести користь собі та державі!

Контакти факультету

(+38044) 492-91-55

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

вул. Університетська, 31, корпус C

Медіа посилання

Сторінка Факультету на сайті: https://dpu.edu.ua/index.php/facult-sots-gym-menegm

Фейсбук: https://www.facebook.com/FacultySHTM