Факультет фінансів та цифрових технологій – лідер української освіти у галузі фінансових технологій. Факультет створено у 2021 році шляхом реорганізації та об’єднання Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи та Навчально-наукового інституту інформаційних технологій.

Об’єднання двох потужних інститутів, результатом якого став провідний Факультет Державного податкового університету, відіграло значну роль у підготовці висококваліфікованих кадрів для України та світу. Навчання на Факультеті фінансів та цифрових технологій – це можливість отримати сучасні професійні компетенції, які відповідають високим стандартам якості, поєднуючи фундаментальність і міждисциплінарність, теорію і прогресивний практичний досвід.

До складу Факультету входять 4 випускові кафедри: публічних фінансів; фінансових ринків та технологій; кібернетики та прикладної математики;  комп’ютерних та інформаційних технологій і систем.

Фахове викладання дисциплін на кафедрах забезпечують 17 докторів наук та 39 кандидатів наук, які готують здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальностями:

  • Бакалавр: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»; 051 «Економіка»; 122 «Комп’ютерні науки»
  • Магістр: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»; 122 «Комп’ютерні науки»; 014 «Середня освіта (Математика)»
  • Доктор філософії: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

З метою якісної підготовки здобувачів вищої освіти, а також можливості впровадження інноваційної та наукової діяльності в освітній процес, на Факультеті функціонують 2 навчальні лабораторії: Навчальна лабораторія фінансово-економічних досліджень та Навчальна лабораторія цифрових проектів.

Гнучка програма навчання на Факультеті поєднує в собі вивчення фінансових відносин та цифрових технологій,  науково-дослідницьку роботу та практичну складову майбутньої професії.

Але головною візитівкою Факультету є його здобувачі та випускники, які досягли вагомих успіхів, як у професійній сфері, так і у особистісному розвитку. Професійні якості, досвід роботи, енергія та цілеспрямованість яких завжди стоятимуть на варті інтересів України.

Створюйте своє майбутнє в цифровому світі і глобальній екосистемі під керівництвом провідних експертів! Станьте конкурентоспроможними та затребуваними на ринку праці разом з Факультетом фінансів та цифрових технологій Державного податкового університету.

 Контакти факультету

вул. Університетська, 31, м. Ірпінь, Київська обл., 08201,

Державний податковий університет

корпус В (каб. В303, В303А, В305, В320)

Телефон: (04597) 62-788, (068) 7018966, (093) 9115965

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Медіа посилання:

Сторінка Факультету на сайті: https://dpu.edu.ua/index.php/facultet-fin-tsuf

YouTube-канал: https://bit.ly/3cgK4CD

Фейсбук:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100063744242200

Інстаграм: https://bit.ly/2Md2ppN 

Телеграм: https://t.me/nni_IT