Випускні іспити є важливою стадією в навчанні студентів, особливо тих, хто обирає спеціальність 262 "Правоохоронна діяльність". Ця спеціальність готує майбутніх професіоналів, які забезпечують правопорядок та безпеку суспільства. Успішне складання випускних іспитів є ключовим моментом у підтвердженні їх знань та готовності до вступу та роботи в правоохоронних органах. Хочемо подякувати голові екзаменаційної комісії, начальнику Управління поліції охорони м. Києва - полковнику Кравцю Володимиру Івановичу, заступнику голови - к.ю.н. завідувачу кафедри правоохоронної діяльності, Параниці Сергію Павловичу та членам комісії - д.ю.н., професору, завідувачу кафедри адміністративного права, процесу та митної безпеки Рябченко Олені Петрівні та к.ю.н., доценту, завідувачу кафедри кримінальних розслідувань Колосовському Євгену Юрійовичу.

Цього року успішно склали іспити відразу 6 навчальних груп серед яких: ПДБО19-1, ПДБА-19-2, ПДБАз-19-1, ПДБП-20-1, ПДБП-20-2, ПДБП-20-3

Кафедра правоохоронної діяльності рада вітати вас з наближенням моменту випуску та складання випускних іспитів! Це великий крок у вашому навчанні і підготовці до майбутньої кар'єри в правоохоронних органах.

Ви вже пройшли складний шлях навчання, здолали численні виклики та здобули глибокі знання у галузі правоохоронної діяльності. Ваше прагнення до справедливості, безпеки та порядку є надзвичайно важливим для нашого суспільства.

Нехай ваші роки навчання стануть надійним фундаментом для вашої майбутньої кар'єри. Залишайтеся мотивованими, наполегливими та цілеспрямованими, а успіх обов'язково прийде до вас.

Пам'ятайте, що ви - майбутні захисники закону, і ми віримо в ваш потенціал та здатність змінювати світ на краще. Бажаємо вам найкращих результатів та великих досягнень!

Успіхів у підкоренні Ваших вершин!

Альма-матер пишається Вами!

Слава Україні!

Все буде Україна!