14 лютого, традиційно, у багатьох країнах світу відзначають День закоханих. День вшанування одного із найпрекрасніших почуттів у світі.

У світі існує безліч виразів найпрекраснішого почуття, відображених у віршах, піснях, фільмах, виставах та простих душевних розмовах. У Державному податковому університеті також приділили увагу любові.

У цей особливий день у закладі вищої освіти панувала тепла атмосфера. Різні куточки університету були прикрашені тематичними фотозонами, а студенти організували та провели низку романтичних заходів.

Можливість познайомитися з новими людьми й отримати нові враження завжди приваблює студентську молодь, тому було обрано цікавий формат святкування — «швидкі побачення». Ідея походить з американського кіно — speed dating, по-українськи — «швидкі побачення». Мета ініціативи полягала в тому, щоб допомогти одиноким серцям відшукати свою другу половинку. 

До романтичних змагань долучилися студенти різних факультетів та навчально-наукових інститутів: десять хлопців і десять дівчат спробували визначитися зі своєю симпатією цього дня. Леді сиділи за столиками, а джентльмени змінювали свої місця кожні 5 хвилин, за рухом годинникової стрілки, щоб всі отримали можливість поговорити між собою. Студенти знайомилися, спілкувалися й знаходили спільні інтереси, а також отримали цікавий досвід «швидких побачень». Завершилося святкування Дня закоханих для молоді неймовірною «Valentine's Day Party». 

Ініціативність та креативність наших студентів вражають, оскільки їхній ентузіазм об'єднує навколо себе не просто однодумців та ровесників, а й всю університетську родину! 
Варто зазначити, що організував захід Студентський парламент університету, координатор — відділ молодіжної політики.