Старт освітнього модуля  «Митне право ЄС»

другого року виконання проекту

Програми Еразмус+, напряму Жан Моне

№ 101083978 – EUCUSTOMSSTU

обсягом 40 академічних годин (1, 3 кредити ЄКТС)

Запрошуємо здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  спеціальності 081 «Право», освітньої програми «Митна безпека», а також всіх зацікавлених долучитися до факультативного курсу з «Митного права ЄС» в рамках другого року виконання проекту ЄС Еразмус+ напряму Жан Моне (2022-2025).

Проєкт Жан Моне «Митне право ЄС» (101083978 –EUCUSTOMSSTU) реалізується Державним податковим університетом за співфінансування Європейського Союзу і спрямований на вдосконалення існуючої освітньої програми «Митна безпека», що дозволить майбутнім фахівцям митної справи отримати теоретичні знання і практичні навички у сфері митного права Європейського Союзу, а також набути потрібних компетентностей для захисту митних інтересів держави з подальшою їх адаптацією до нових умов застосування.

Модуль розроблено і впроваджується з урахуванням досвіду викладання митного права ЄС на митному (фінансовому) факультеті Освітньо-наукового центру Федерального фінансового управління BWZ Münster (м. Мюнстер, Німеччина).

Курс стартує з 14 жовтня 2024 року, забезпечуючи унікальну можливість зазирнути за плечі митникам ЄС, ознайомитися із різноманітним спектром виконуваних митницею завдань, долучитися до вирішення практичних задач з митного права ЄС.

Лектор курсу:

Петрова І.П., к.ю.н., доцент, доцент кафедри адміністративного права, процесу та митної безпеки ННІ ЕБМС, координатор проекту Програми ЄС Еразмус+, стипендіат стипендіальної програми DAAD 2024 «Україна майбутнього: дослідницькі стипендії для українських магістрантів та дослідників».

Заняття будуть проводитися онлайн на платформі Google Meet.

Учасники, які прослухають курс та успішно пройдуть тестування, отримають СЕРТИФІКАТИ по завершенню курсу.

Реєстрація на курс

Детальніше про проєкт

Слідкуйте за нами на офіційній сторінці кафедри АППМБ ННІ ЕБМС у вкладці «Міжнародні гранти»: Програма Еразмус+:Жан Моне Модуль «Митне право ЄС» (укр. і англ. мовами)

    

 Цей проект був профінансований за підтримки Європейської Комісії в рамках програми Еразмус+. Підтримка Європейської Комісії у створенні цієї публікації не означає схвалення її змісту, який відображає лише погляди авторів, і Комісія не несе відповідальності за будь-яке використання інформації, що міститься в ній".