3 червня у стінах Державного податкового університету відбулася урочиста подія, яка поєднала приємний трепет та хвилювання, щиру радість та дружнє спілкування випускників усіх років — традиційна «Зустріч з випускниками».

Важливи гостями цьогорічної зустрічі є випускники ювілейних років, які святкують 50-річчя отримання диплома (1973 рік), 45 років (1978 рік), 30 років та інших.

З вітальним словом до випускників та гостей заходу звернувся в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський, який відзначив, що сьогоднішня зустріч — особливо приємна, оскільки випускникам вдалося зібратися у стінах рідного Університету попри всі перестороги та труднощі, попри буремний час, який ми усі переживаємо. Дмитро Миколайович побажав випускникам життєвої енергії та оптимізму, миру, Перемоги та приємної мандрівки у студентські роки. Також очільник закликав колишніх студентів об'єднуватися у допомозі навчальному закладу, адже сьогодні університет потребує всебічної підтримки.

За традицією випускники вшанували ветеранів освітянської ниви — викладачів, наставників, які віддали своє серце обраній професії. Згадали й тих, хто велику частину своєї душі і серця залишив у навчальному закладі, хто розбудовував, облаштовував, реформував, інтелектуально збагачував його та на жаль не може розділити радість сьогоднішньої зустрічі.

Привітав присутніх та доповнив зустріч важливими настановами випускник факультету податкової справи, обліку та аудиту ДПУ 2002 року, чий життєвий шлях тісно пов'язаний з університетом, наразі командир кулеметного взводу 101-шої окремої бригади охорони та оборони Віктор Мікушин.

Особливо важливою стала промова випускника Констянтина Савопуло, який повідомив,  що створює ініціативу по відбудові аудиторного фонду навчального закладу.

Гарними словами та побажаннями вітала всіх Наталія Пальчевська, а нині Пилипенко, випускниця 80-х років, яка має 3 дипломи навчального закладу та зажди долучається до зустрічі випускників. Це саме той випадок, коли любов до Альма-матер проноситься крізь усе життя.

До слова також запросили очільника Всеукраїнської Асоціації випускників та ветеранів Університету, випускника 2001 року Андрія Чуприну, який розповів про діяльність Об'єднання та запросив присутніх неодмінно вступати до Асоціації й брати активну участь у житті рідного навчального закладу.

Приємним подарунком для випускників стали творчі вітання від дитячого ансамблю народного танцю «Galaxy Dance» (художній керівник — випускниця Університету 2001 року Наталія Олещенко-Гончар), від Клубу спортивно-бального танцю «Адажіо» (керівники — випускники Університету Катерина та Віталій Салямон), від випускника Університету – Володимира Хоменка й від студентки Ірпінського коледжу економіки та права Ірини Авдіюк.

На зустрічі присутні також пригадали події 24 лютого 2022 року: вшанували пам'ять випускників-Героїв, які поклали життя за долю нових поколінь та подякували працівникам, які залишились на захисті закладу вищої освіти під час окупації та продовжують боронити Україну на фронті.

Як допомагали місцевим жителям, які перебували в укриттях університету, доставляючи їм їжу та медикаменти, рятували важливі документи під обстрілами й не залишали Альма-матер ні на мить зі сцени розповіли випускник 2005, 2023 років Михайло Мацелик.

Також не оминули увагою випускників-сузірчан, які протягом студентських років, активно й самовіддано працювали на імідж та популяризацію вишу не тільки на кращих сценах, але й в найвіддаленіших куточках України та за кордоном. Сьогодні вони успішні, самодостатні, працюють у всіх регіонах України та вдячні долі за дар, талант, який поєднав їх з «Сузір'ям» — центром студентської творчості та дозвілля.

Завершилась зустріч виконанням Гімну Університету, теплими побажаннями та сподіваннями на нову зустріч під мирним небом вільної України у рідних стінах Державного податкового університету.