Державний податковий університет рішенням Вченої ради Університету (протокол від 28.12.2021 №2) затвердив План мінімізації корупційних ризиків, який введений в дію Наказом ректора від 29.12.2021.

Університет ще раз підтвердив свою прогресивність і готовність до якісних змін, щоб стати ще більш відкритим та прозорішим у своїй діяльності.

План є відповіддю на ризик-реєстр можливих корупційних діянь в діяльності університету в період 2020-2021 р.р. за напрямами: освітня діяльність для здобуття особами вищої освіти; навчання іноземних студентів; видавнича діяльність; надання платних послуг та організація закупівельної  діяльності.

План сформований моніторинговою групою Проєкту «Антикорупційний комплаєнс у вищій освіті: від визначення ризиків до їх подолання» у партнерстві з Національним агентством із запобігання корупції за підтримки Проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія», в якому наш Університет приймає участь з червня 2021.

Завдячуючи цьому Проєкту, університет отримав можливість перейти на новий якісний рівень у своїй діяльності. Державний податковий університет увійшов в когорту вишів України, які націлені на формування прозорої системи роботи у закладах вищої освіти та першими взяли участь у Проєкті. Переконані, що позитивні антикорупційні практики та напрацювання будуть впроваджені, реалізовані та активно поширені!

30.12.2021