Сьогодні у Державному податковому університеті – справжнє свято дитинства.

"Дитинство зараз" – проєкт, ідея якого виникла у період деокупації, коли освітяни, благодійники та волонтерська спільнота ГО
"Волонтерський Рух Ірпеня" під керівництвом Діани Шакірової зіткнулись з питанням "А як ми можемо допомогти країні в цей важкий період?". Діти!
Ми можемо допомогти дітям зберегти дитинство під час війни, подарувати казку та щастя у цей надважкий період.
Інтерактивна анімація, майстер-класи, концертна програма, аквагрим - все це стало частиною казки у Податковому університеті. А ще подарунки, маленьким українцям роздали солодощі, канцелярію для школи і багато книг.

У такі складні часи, дітки потребують уваги та щасливих моментів. Вони – наше майбутнє. І щоб це майбутнє у нас було, його потрібно зберігати зараз.

Усвідомлення того, що ми зберігаємо та наповнюємо атмосферою свята буденність дітей, які в майбутньому будуть відбудовувати та розвивати нашу країну, надихає робити для них все більше і більше.

Усе, аби надати підтримку якомога більшій кількості маленьких українців, дуже постарались фінансово – Грузинська компанія LISI Development, креативно – Івент агенція Kiwi Party, організаційно - проректор з економіки та розвитку інфраструктури Державного податкового університету Олександр Дмитрук, по материнські сердечно – голова профкому Марина Кітченко.

Освітяни Податкового за будь-яких обставин продовжують працювати... заради наших майбутніх студентів. Готуємо до студентського життя вже зараз.

Дякуємо та пишаємося! Завдяки таким добрим серцям, наша країна НЕЗЛАМНА!

1212222222