Українці борються за мирне майбутнє рідної країни кожен на своєму фронті! Працівники Державного податкового університету з самого початку повномасштабної російської агресії активно включилися у волонтерську діяльність для зміцнення обороноздатності країни, а у ці вихідні, долучилися до патріотичного осередку «Берегині Ірпеня», які понад місяць ведуть благодійну діяльність, щодня, разом, пліч-о-пліч, збираються й плетуть маскувальні сітки для передової. Майстрині не збираються опускати руки, знаходять рішення, прагнуть захищати, виборювати та перемагати! Стрічка за стрічкою вони вплітають «вдячність» героям. На сьогодні до лав ЗСУ вже передано 1 500 м2 сіток. Разом із сіткою воїни отримають дитячі малюнки підтримки та обереги у вигляді янголят.

Не будьте байдужими і ви, долучайтеся до команди майстринь нашого фронту. Це найменше, що ми можемо зробити для наших героїв. Адже вони щомиті наражають своє життя на небезпеку. Всіх бажаючих долучитися чекаємо щодня з 8:00 до 19:00 в корпусі С на вул. Університетська, 31.

Попереду сезон холодів, тому з турботою про захисників «Берегині з Ірпеня» також в'яжуть теплі шкарпетки для військових. Крім цього, виготовляють окопні свічки, які дають змогу швидко закип'ятити воду, обігріти бліндаж на передовій або просто передають світло та тепло від підтримки співвітчизниць.

Допомагати просто! Ми додатково оголошуємо про збір матеріалів для виготовлення окопних свічок, потрібні: жерстяні бляшанки від консервацій, гофрований картон, віск, парафін, а також серед потреб: пряжа для шкарпеток.

Разом до мрії - до перемоги!

305382145 5524379364311881 1094265410193672989 n