56755665656

У Міжнародний день студента у відновленій та урочистій після окупації актовій залі Державного податкового університету, відбулася творча зустріч з народним артистом України Володимиром Гришком.

Справжня фортеця творчості Податкового, у якій незчисленну кількість разів виходила на сцену талановита молодь, після довгої дев'ятимісячної перерви знову зустріла вдячних глядачів.

Символічно, що першими на сцену відновленої актової зали вийшли саме наші студенти - учасники ансамблю бального танцю «Адажіо», команда формейшин, які запалили присутніх шаленими ритмами та позитивною енергетикою.

Також для студентів виступив неймовірно талановитий Володимир Хоменко - наш випускник, учасник проєкту «Голос країни» та вокаліст шоу «Танці з зірками», нині працівник університету.

І голос – зброя, і слово – зброя, – переконливо доводить на сцені Податкового Володимир Гришко, вітаючи молодь з днем студента. Вокаліст зробив творчий подарунок університетській родині. У його виконанні прозвучали всесвітньовідомі пісні, серед яких: Аве Марія, Bésame Mucho, О sole mio, Два кольори, а також Ніч яка місячна, зоряна, ясная! Емоційні та чуттєві композиції у виконанні неперевершеного маестро підкорили серця присутніх. Публіка підспівувала, гаряче аплодувала, а Володимир Гришко до того ще й заохочував зі сцени своїх глядачів щирою розмовою.

Перед виступом випускника Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції 2020 року Ярослава Бобраніцького перестав працювати генератор. Тоді Ярослав акапельно разом з присутніми в залі виконав пісню «Чорнобривці» та «Ой, у лузі червона калина».

Попри перебої зі світлом, у непотоплюваному приміщенні глядачам було тепло. Панувала особлива дружня атмосфера єдиної родини, затишку та взаємопідтримки. Творчість жила і буде жити в нашому університеті!