2 березня 2023 року в.о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський взяв участь у стратегічній сесії керівників закладів вищої освіти, ініційованої Міністерством освіти і науки України.

Дводенна робота сесії присвячена розвитку педагогічної та вищої освіти в післявоєнний період України.

На важливому заході присутній Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, представники Міністерства освіти і науки та Верховної Ради України, до участі також долучилися народні депутати України, представники Національної академії педагогічних наук України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Державної служби якості освіти, міжнародні експерти, а також керівники закладів вищої освіти.

Програмою заходу передбачені виступи Міністра освіти і науки України, голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, народних депутатів України, заступників міністра освіти з профільних напрямів, директора Представництва Польської академії наук у Києві, президента Національної академії педагогічних наук України, генерального директора директорату цифрової трансформації, директора департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації, директора ДП «Інформаційно-іміджевий центр», спеціаліста у галузі освіти Світового банку, генерального директора директорату, директора департаменту кадрового забезпечення, голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, а також координаторки проєкту Еразмус+.

Загалом протягом стратегічної сесії учасники будуть вирішувати проблеми, що постали перед представниками освітньої діяльності. Також планують обговорити чимало актуальних питань, для забезпечення високого рівня підготовки випускників закладів освіти – зокрема, оптимальну модель сучасної школи та педагогічного університету, а також інші питання, пов’язані з розвитком освіти в Україні.

Робота продовжується!