24 березня 2023 року відбулася зустріч Державного податкового університету зі студентами Ірпінського фахового коледжу економіки та права з метою консультації потенційних студентів з питань вступу та презентації вищого навчального закладу.

До заходу долучилися представники приймальної комісії, консультаційного центру з питань прийому на навчання, навчально-наукових інститутів і факультетів ДПУ, а також – в. о. ректора Дмитро Серебрянський.

Дмитро Миколайович привітав учасників зустрічі від імені університетської спільноти та ознайомив присутніх з перевагами й умовами навчання в Університеті, підкресливши унікальність закладу вищої освіти – єдиного в Україні, що перебуває у відомчому підпорядкуванні Міністерства фінансів України та готує висококваліфікованих фахівців для органів державної влади, підприємств, установ та організацій різних форм власності.

«Вступ до Державного податкового університету – найкраща інвестиція в успішне майбутнє, а навчання в університеті відкриває для студентів вікно широких можливостей для особистісного та професійного становлення. Тож запрошую вас стати частиною нашої великої університетської родини!" – закликав Дмитро Серебрянський.

Важливо зазначити, що Ірпінський фаховий коледж економіки та права багато років функціонує на базі Державного податкового університету, а його викладачі та студенти є невід'ємною частиною і завжди бажаними гостями університетських подій різного рівня. Після закінчення коледжу чимала частина студентів продовжує навчання саме у стінах Податкового університету, тому подібні зустрічі стали вже традиційними для обох сторін.

Організаторами та модераторами заходу виступили співробітники відділу профорієнтації, кар'єрного розвитку та доуніверситетської підготовки Державного податкового університету.