7 березня 2023 року відбулась онлайн-зустріч в.о. ректора Дмитра Серебрянського, першого проректора Дмитра Венцковського, в.о. проректора з наукової роботи Олександри Смірнової з директоркою Вищої школи фінансів землі Північний Рейн-Вестфалія у місті Нордкірхен пані Potthoff-Kowol та представниками Міністерства фінансів цієї землі пані Dix. Зустріч пройшла за сприяння міністра фінансів пана Маркуса Оптендренка.

Ключовими темами зустрічі стали: академічна мобільність викладачів і студентів, цифрове  навчання здобувачів ДПУ на базі Вищої школи фінансів (HSF), можливість організації й проведення спільних заходів та умови укладення Угоди про співпрацю. 

На зустрічі Дмитро Серебрянський представив міжнародній спільноті Державний податковий університет та виокремив ключові пріоритети, серед яких: відбудова університету та повернення студентів до очного навчання вже 1 вересня 2023 року.

Також в.о. ректора зауважив, що для ДПУ важливою метою подальшої співпраці є інтеграція в європейський освітній простір, обмін досвідом з фахівцями Вищої школи фінансів для регіональних фінансових органів в отриманні подвійних дипломів, що є інновацією для нашого навчального закладу.

Міжнародні учасники заходу виявили зацікавленість та бажання дізнатися більше про ДПУ, формат роботи й організацію навчального процесу під час війни, а також ефективність системи дистанційного навчання.
На завершення онлайн-зустрічі адміністрація університету запросила колег з Німеччини до Ірпеня, щоб краще познайомитися з життєдіяльністю Податкового університету.