282683349 5259529627463524 3705877212087957612 n

Щодо налагодження співпраці та залучення фінансових інвестицій для відбудови Університету.

«Саме польський народ першим підставив плече допомоги українцям у ці скрутні часи. Ми вдячні за прихисток наших громадян - у Бидгощі вони почуваються дійсно «як вдома». Ми відчуваємо вашу підтримку! Дякуємо за неї!», - наголосив Василь Чмелюк і додав, що переконаний, економіка наших країн в майбутньому стане одним неподільним механізмом! Очікуємо подальшого розвитку співпраці та запрошуємо долучитися до реновації нашого Університету.

На зустрічі було обговорено можливості розробки проєктів в рамках державно-приватного партнерства.

Також, Василь Чмелюк мав змогу презентувати проєкт фандрейзингової платформи «Save Irpin University». 

З польської сторони були присутні: Катажина Мегер – президент компанії Bydgoszcz Industrial Cluster, Петро Голька – президент компанії Holkap, Марцін Запора – президент Асоціації підприємців Stowarzyszenie Przedsiębiorców Kujaw i Pomorza, Войцех Світала – президент фонду Fundacja Sztuka Wyboru/ The Art of Choice Foundation та Міхал Фрелиховський – президент юридичної компанії Kancelaria Podatkowa ADEP; керівництво Асоціацією роботодавців Nadwiślański Związek Pracodawców Lewiatan

Дякуємо президенту Business Woman Club та Голові МШДУ Аня Крисюк та засновнику і президенту фонду «Nad Rzeką» Сергію Зінченку за організацію зустрічі!

Впевнені, попереду ще більше можливостей та нові сфери співпраці з Польщею.

Разом ми сила! Разом ми зможемо все!