Відвідали святковий захід керівництво навчального закладу, викладачі та співробітники, які мали змогу насолодитися хореографічним номерами на різдвяну тематику, запальними танцями та душевними піснями, а також почути вітання напередодні новорічних свят.

Привітала присутніх з прийдешніми святами в.о. ректора Валетина Унинець-Ходаківська побажала, щоб наступний рік був успішним для кожного, а також подякувала колективу Податкового університету. «Сьогодні у переддень свят я дякую усім Вам, шановні колеги, за відданість справі, за любов до університету, за тепло, яким Ви зігріваєте наших студентів, повагу одне до одного, взаємодію і взаємопідтримку. Ці прості речі надто важливі, щоб про них не говорити! Дякую за нашу згуртованість, дякую за впевненість, з якою ми крокуємо у Новий 2022 рік!», – зазначила в.о. ректора і додала: «Бажаю викладачам здібних, напористих, спраглих до знань студентів, а студентам – мудрих і справедливих викладачів. Всім – Віри, Надії, Любові».

Яскрава концертна програма була вражаючою, а казкову атмосферу свята відчув кожен. ЦТРВС «Сузір’я» подарували присутнім чудовий настрій і багато приємних емоцій, а також заряд позитиву на весь наступний рік. 

          Податковий вітає з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік буде успішним, щасливим, сповнений теплом і радістю!