17 березня у Державному податковому університеті відбувся День відкритих дверей, який пройшов у онлайн-режимі. Участь у ньому взяли понад 150 учасників з різних куточків країни, які обирають майбутню професію та заклад вищої освіти для професійної підготовки й успішного старту кар’єри.

На зустрічі було представлено оглядову екскурсію віртуальними кімнатами ДПУ, завдяки якій учасники мали змогу поринути в атмосферу вишу та познайомитися з навчальним закладом та його життям, так ніби відвідали університет офлайн.

Вітальним словом розпочав День відкритих дверей в.о. ректора університету Дмитро Серебрянський, який зазначив, що ДПУ єдиний виш, який підпорядковується Міністерству фінансів України.

В.о. ректора закцентував увагу на тому, що вступаючи до ДПУ, майбутні студенти мають широкий вибір спеціальностей та освітніх програм. А завдяки безпосередньому контакту університету із роботодавцями – можливість реалізувати себе у тих державних інституціях, які найбільше їм імпонують.

Дмитро Миколайович також додав, що країні потрібні фахівці, для її розбудови, тому треба вчитися, отримати відповідний рівень знань, а згодом – працювати, щоб змінювати нашу державу.

У ході зустрічі гості переглянули відеоролик з урочистого вручення дипломів випускникам-магістрам 2023, в якому “вчорашні” студенти ДПУ попри все отримали свої документи про вищу освіту.

Крім цього, майбутні студенти почули історії менторів і випускників університету у Skills Lab, серед яких  представники митниці, директорату координації державних політиків та стратегічного планування секретаріату Кабінету Міністрів України, а також департаменту трансферного ціноутворення Державної податкової служби України.
Приємним бонусом для зареєстрованих учасників заходу став розіграш трьох лотів: «100% менторство вступу», «ТОПове місце практики» та «стажування в апараті».
Під час проведення Дня відкритих дверей у чаті також з’явилися повідомлення з різноманітними питаннями від вступників, представники Консультаційного центру з питань прийому на навчання оперативно давали вичерпні відповіді на них.

Загалом, учасники заходу дізналися про діяльність університету, переваги навчання, перспективи працевлаштування, ознайомилися із спеціальностями та освітніми програмами ДПУ, а також отримали роз’яснення щодо новацій вступної кампанії 2023 року. Презентацію про загальні правила прийому у 2023 році вступникам представила відповідальний секретар Приймальної комісії ДПУ Альона Мілевська.

Далі кожен учасник зміг перейти за посиланням на платформи факультетів та навчально-наукових інститутів, щоб детально ознайомитися зі спеціальностями, що їх найбільше цікавлять, взяти участь у змістовних тренінгах, цікавих майстер-класах, захоплюючих вікторинах, інтелектуально-розважальних іграх, квестах та інших інтерактивах.

Зауважимо, що учасникам, які пройшли попередню реєстрацію, будуть надіслані для ознайомлення всі презентаційні матеріали.
З нетерпінням чекаємо вступників у студентській родині Податкового. До зустрічі!