Надзвичайно тепла та душевна атмосфера панувала сьогодні у Податковому університеті. Адже цього дня відбулася творча зустріч  з патріотом, поетом-випускником Романом Новіковим «Музи не мовчать: сучасна лірика воєнного часу», яка зібрала разом дружню університетську родину у стінах навчального закладу.

Податковий займає особливе місце у серцях своїх випускників. вони не забувають одне одного і  рідну Альма-матер.  Відтак, випускник факультету податкової міліції Національного університету державної податкової служби України сьогодні презентував збірку поезій «Ранок 24-го», що також містить твір про рідний університет - «Від технікуму до Університету». У поезії автор розповідає, як виш змінювався протягом років: довгий та непростий шлях становленняю, розвитку та болючі проблеми сьогодення.

З щирими емоціями експодатківець, який ніколи не писав вірші розповідає, що все змінилося 24 лютого...“Війна змінила всіх. Змінила думки, змінила мораль й вектор руху. Ця жахлива подія внесла корективи у життя кожного”, - ділиться Роман Новіков.

Також автор презентував картину з поемою за особистим підписом, яку передав у колекцію музею університету.

Учасники творчої зустрічі переглянули відео-твори Романа Новікова, зокрема про університет, поема супроводжувалася кадрами нещадних руйнувань інфраструктури Податкового університету, завданих російськими агресорами.  

Творчість надихає, підтримує та допомагає рухатись вперед переконана в.о. ректора ДПУ. «Творчість об’єднує, у час війни вона одухотворяє. Впевнена, ворогу не вдасться знищити український освітній простір, він не зможе зруйнувати наші мрії.  Вірю, що зовсім скоро у стінах нашого незламного вишу ми зустрінемо Перемогу”, - зазначила в.о. ректора і додала. “Тримайте стрій! Залишайтеся й надалі непохитними, надихайте та бережіть себе! Вистоїмо! Переможемо і обов’язково Відбудуємо!”

Під час заходу також виступив ще один наш талановитий випускник, учасник проєкту «Голос країни», вокаліст шоу “Танці з зірками”, психолог Володимир Хоменко, виконаши народну пісню «Ой, у лузі червона калина».