У Державному податковому університеті тривають гостьові лекції від Стівена Хамфріса, адвоката-практика та професора Університету Алабами.  

Щосереди о 20:00 студенти Навчально-наукового інституту права мають унікальну можливість поринути в англомовний простір корпоративного права.

Стівен Хамфріс має особливий підхід до студентів Податкового університету. Він проводить різні практичні кейси, які допомагають якнайкраще зрозуміти роботу юриспруденції та поглибити знання з корпоративного права.  Пан Стівен дає завдання студентам для опрацювання тем, результати перевіряє та оцінює.

Такі зустрічі - велика нагода перейняти важливі навички та безцінний досвід від високопрофесійного наставника, адже розвиток та навчання для кожного в пріоритеті. Ми наполегливо готуємося до відбудови нашої країни, тому для нас важливо тримати освітній фронт на вищому рівні. 

Курс лекцій продовжуватиметься до 10 травня. Тому якщо хтось має бажання долучитися, звертайтеся за номером:  +380 (66) 335 91 16, Наталія Лугіна.

Зазначимо, що в червні планується нова серія курсів, тому очікуйте! Всі деталі згодом.