Сьогодні у Державному податковому університеті відбулося знайомство студентів-першокурсників та їх батьків з науково-педагогічним колективом факультету податкової справи, обліку та аудиту та  керівництвом університету.

До  присутніх звернулася в.о. ректора університету Валентина Унинець-Ходаківська, яка привітала першокурсників у дружній родині Податкового університету та запевнила їх у правильності вибору.

“Рада, що ви обрали Податковий університет та долучились до нашої студентської спільноти у такий непростий час. Знайте, ви у надійних руках. Податковий має гарні можливості для всебічного розвитку вашого потенціалу та здібностей. Наш університет – унікальний, єдиний в країні заклад освіти у системі Мінфіну. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб створювати належні умови для навчання будь-де і будь-коли! Перевірено!”, - зауважила в.о. ректора і додала. “Зараз починається новий етап у вашому житті, складний, але все попереду, головне не опускати руки, приймати будь-які виклики та тримати стрій! Впевнена, ми успішно подолаємо усі перешкоди! Заради майбутнього, заради перемог і Перемог!

Привітання і щирі побажання на адресу першокурсників також висловив в.о. декана факультету податкової справи, обліку та аудитуВолодимир Краєвський. “Маємо жити, планувати і вірити!”

На зустрічі  студентів ознайомили з організацією освітнього процесу, розкладом занять та програмою навчання,  а також із важливою інформацією, яка необхідна для успішного опанування знаннями. Після офіційної частини першокурсникам провели екскурсію університетом.

Щиро вітаємо першокурсників у дружній університетській родині! Бажаємо  успіхів, наснаги та здійснення всіх ваших мрій, а також нових звершень на благо України!

 

adaasa

qwqewq