16 липня 2022 року студенти кафедри військової підготовки Державного податкового університету склали Військову присягу на вірність Україні та її народові. Це відбулося у 101-й день народження Університету. На центральній площі міста, біля Ірпінської міської ради, пролунали слова клятви 155 молодих офіцерів запасу, молодих хлопців і дівчат, готових стати на захист Батьківщини.

На заході були присутні керівництво вишу, представники влади міста, колектив кафедри військової підготовки, рідні та близькі випускників, а також гості урочистостей.

В.о. ректора Державного податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська привітала молодих офіцерів із завершенням важливого етапу у їхньому житті та початком нового, побажала успішного старту та відмітила особливу відвагу і сміливість стати військовозобов’язаними у такий непростий час. “Зараз ви стартуєте на новому шляху, особливому. Курс, який ви обрали – героїчний, країні потрібні високоосвічені, вмотивовані та добре підготовлені захисники. Незламні! Патріоти! Нехай все у вас буде гаразд в рідній країні! Слава Україні! Героям слава!”, - наголосила Валентина Унинець-Ходаківська.

У свою чергу мер міста Ірпінь Олександр Маркушин побажав випускникам стати достойними синами і доньками України. “Сьогодні один із найважливіших днів у вашому житті, і водночас - це величезна відповідальність. Складаючи присягу, ви маєте пам’ятати, що є  речі важливі, а є найважливіші. Це речі, які ніхто з нас не вибирає: батьків і Батьківщину. Коли ми говоримо про Україну, безумовно, це – найважливіше і найцінніше, що маємо. Не зрадьте своєї країни. Не забувайте, ви випускники героїчного університету із героїчного міста”, - зауважив мер Ірпеня.

Завершився захід колективним виконанням Державного Гімну України.

45vyrvt

11ce21

fssefq

22131312

2352ve2r

wssqw1wqq

qqw2231

wrwr23c