Нагадуємо, що Стівен Хамфріс – професор університету Алабами (США), адвокат за фахом, прибув до ДПУ на початку лютого. Головна мета візиту професора – лекції для студентів навчально-наукового інституту права.

Завершуючи лекційний курс у лютому місяці, він виявив бажання зустрітися з українськими студентами, так би мовити, віч- на- віч. До цього лекції проходили в режимі онлайн. Викладачі, студенти залюбки прийняли пропозицію професора. Зустріч відбулася 27 лютого ННІ права.

Директор навчально-наукового інституту права Василь Топчій подякував гостям за плідну співпрацю, за дружнє ставлення до України, до ДПУ. Зустріч перейшла у формат обміну враженнями про особливості роботи університетів, засвоєння матеріалу студентами. Професор з Америки дав високу оцінку українському студентству у сприйнятті матеріалу англійською мовою, подякував за цікаві питання до лектора.

Студентська рада ННІ висловила подяку містеру Хамфрісу, провели з ним інтерв’ю і запевнили, що будуть чекати наступної лекції з професором, але вже з Алабами, з його рідного університету.

Викладачі права висловили щиру подяку американському колезі і запросили до подальшої співпраці.