Слово «дякую» – це не просто символ вдячності, це наші вчинки. Усвідомлюючи цю істину, профспілкова родина Державного податкового університету напередодні визначного для нашої країни свята, присвяченого захисникам та захисницям України, зібралася у стінах Незламного вишу, щоб подякувати нашим мужнім колегам, їх сім’ям, а також тим, чиї рідні стали на захист Батьківщини.

Для працівників університету – військовослужбовців, представників тероборони, для чоловіків, і жінок, які стали на захист України й всіх нас, профспілковий комітет презентував невеличкі теплі подарунки –термобілизну, яка обігріє в холодну пору, і передасть відчуття турботи з дому.

Війна йде прямо зараз, і про це не варто забувати! Слова сердечної шанивід членів трудового колективу Державного податкового університету висловила голова профкому Марина Кітченко, яка зазначила про безмежну вдячність нашим хоробрим захисникам, нашим воїнам, які безперестанку боронять наш спокій,  “Захисники….. у  ці складні для України часи, ви щодня робите  неймовірне –здійснюєте подвиг та боретеся за нашу з вами Перемогу!  Ви – спокій наших домівок, ви – опора держави і кожного з нас. Завдяки вам ми сьогодні можемо жити на рідній землі”, - наголосила Марина Іванівна.

Віддати шанусвоїм колегам – тим, хто боронить Україну, бореться за незалежність, за суверенітет держави у війні з росією, та їх рідним долучилась і доцент кафедри теоретико-правових дисциплін навчально-наукового інституту праваОля Павлюх, яка виступила з проникливим віршем.

З нагоди свята також, свій творчий доробок «Приречені перемагати» для усіх присутніх презентувавдоцент кафедри комп'ютерних та інформаційних технологій і систем факультету фінансів та цифрових технологій Олександр Редич.

Весь колектив Податкового передає сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, батькам і матерям солдатів, усім українцям та бажає міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди і Перемоги!

Ми сильні! Ми незламні! Ми вільні! Ми безумовно переможемо! Особливо, якщо з нами такі мужні Захисники! Слава Україні! Слава ЗСУ!

213333333333322222

55555555555554

342421122111111111