23 лютого 2023 року. Консорціум MSCA4Ukraine оголосив результати конкурсу з відбору стипендіатів та стипендіаток за програмою, яка фінансується у рамках Дій Марії Склодовської-Кюрі (MSCA) Європейського Союзу. За результатами конкурсу стипендіальну підтримку отримали 111 постдокторантів та постдокторанток і 13 аспірантів та аспіранток з України. Вони можуть продовжити наукові дослідження у 21-й приймаючій країні.
Серед переможців стипендію за програмою: MSCA4Ukraine на виконання з 01.04.2023 до 31.03.2025 рр. дослідження за темою «Звітність сталого розвитку та доступ до капіталу (для післявоєнного відновлення) сільськогосподарських підприємств в Україні» (ID номер 1233300) отримав професор кафедри обліку та консалтингу факультету податкової справи, обліку та аудиту Державного податкового університету – д.е.н., с.н.с. Володимир Михайлович Метелиця.

Колектив факультету податкової справи, обліку та аудиту Державного податкового університету щиро вітає В.М. Метелицю з перемогою і бажає успіхів у виконанні проекту та впровадженні його результатів у навчальний процес нашої кафедри обліку та консалтингу!

Програма втілюється в життя Європейським відділенням організації  Scholars at Risk Europe з головним офісом в Університеті Мейнут (Maynooth University), Ірландія, Фондом Александра фон Гумбольдта (Alexander von Humboldt Foundation), Німеччина, і Асоціацією Європейських університетів (European University Association), Бельгія.

Додаткова інформація, зокрема перелік проєктів, відібраних для фінансування, розміщена на вебсайті www.sareurope.eu/msca4ukraine