Мета Меморандуму – створення необхідних умов для забезпечення доступу здобувачів вищої освіти та викладачів Податкового до програмних продуктів ПП «Фінтех-Черкаси» під час освітнього процесу підготовки фахівців для фінтех галузі в університеті. Передбачається використання інформаційно-програмного комплексу «Місцевий бюджет» при проведенні навчальних та факультативних занять, курсів підвищення кваліфікації представників об’єднаних територіальних громад.

Крім цього, в рамках співпраці окреслені основні напрями взаємодії під час використання навчального, технічного та технологічного потенціалу сторін Меморандуму для удосконалення системи підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації кадрів об’єднаних територіальних громад та майбутніх фахівців у сфері публічних фінансів.

Підписання Меморандуму відбулося за участі в.о. ректора Державного податкового університету Валентини Унинець-Ходаківської, керівника Інформаційно-аналітичного центру комп’ютерних фінансових технологій «Фінтех-Черкаси» Олексія Блюма, директора Державної установи «Відкриті публічні фінанси» Миколи Воловика, в.о. декана факультету фінансів та цифрових технологій Марини Рябокінь,  доцента кафедри комп’ютерних та інформаційних технологій і систем Євгена Котуха, а також науково-педагогічних працівників факультету фінансів та цифрових технологій.

Важлива частина заходу була присвячена презентації навчально-практичного курсу «Фінансові ресурси місцевого самоврядування», підготовленого на основі використання ІПК "Місцевий бюджет", розробником якого є Інформаційно-аналітичний центр «Фінтех-Черкаси» з використанням методології та програмного забезпечення, впровадженої за результатами проєкту EU4PFM «Logica».

Навчально-практичний курс буде реалізовано на Факультет фінансів та цифрових технологій.

Сподіваємося на плідну співпрацю заради формування нової генерації фінтех-фахівців  для нової сильної та конкурентоздатної України!

Запис презентації навчального курсу доступний за посиланням: https://fb.watch/fwfdljXk4G/

21321

12312311111111