Вчора, 14 червня, університетська спільнота ДПУ взяла участь у заході Інституту міжнародного податкового права Вищої школи фінансів землі Північний Рейн Вестфалія.

На запрошення директора Інституту міжнародного податкового права Вищої школи фінансів землі у м. Нордкірхен доктора, професора Ларса Мікера викладацький склад і здобувачі вищої освіти Податкового університету долучилися до VI онлайн-семінару на тему: «Актуальні питання оподаткування юридичних осіб під час продажу підприємств та норми права, які врегульовують ці питання». У заході взяли участь 124 учасники.

Основними спікерами семінару були:

  • доктор Маркус Мертенс, суддя Федерального фінансового суду із доповіддю про актуальні питання здійснення правосуддя і прикладами із судової практики;
  • доктор Ева Оертель, керівник відділу міжнародного податкового права Міністерства фінансів землі Баварія;
  • доктор Флоріан Оппель, адвокат і податковий консультант юридичної компанії «YPOG» і ТОВ „Schnittker+“ із доповідями про § 6 Закону «Про оподаткування субʼєктів, що здійснюють діяльність за кордоном», зокрема, в частині оцінки їх діяльності та особливостей під час здійснення оподаткування таких субʼєктів.

Активна участь у міжнародних заходах дозволяє розвиватися, бути в курсі останніх трендів у галузі освіти та науки, знайомитись з іншими культурами та традиціями, дозволяє збагатити досвід, обмінятись знаннями з учасниками різних країн та знаходити нових партнерів для співпраці й створює безліч можливостей для студентів та викладачів.

Державний податковий університет відкритий до міжнародної співпраці.