10 листопада - надзвичайно важливий день для прогресивного суспільства - Всесвітній день науки за мир і розвиток. І саме цього дня Державний податковий університет та Дослідницька служба Верховної Ради України підписали договір про співпрацю.

“Ціль нашої зустрічі на сто відсотків відповідає місії цього дня, адже наша спільна мета - розвиток української науки, в ім’я миру і процвітання України. Тому ми співпрацюємо й продовжуємо розширювати освітні й наукові можливості”, - зазначила в.о. ректора.

Також, очільниця вишу розповіла, що основні напрями нашої співпраці - організація спільних проєктів, конференцій та різнопланових заходів, у тому числі наукових, створення спільних освітніх і наукових програм, а також організація та проведення стажувань, консультувань та підвищення кваліфікації. Партнерство здійснюватиметься у формі наукових форумів, дискусій, майстер-класів, навчальних занять, досліджень, обміну інформацією і навіть обміну фахівцями.

“Дослідницьку службу створено зовсім нещодавно, одне з головних її завдань здійснювати науково-дослідницьке та інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності Верховної Ради України, її органів, народних депутатів, а також підвищення їх кваліфікації. Для цього потрібні експерти. Ми будемо формувати базу фахівці, які будуть допомагати готувати експертні висновки та інформаційно-аналітичне матеріали матеріали для Верховної ради України», - повідомила Леся Ваолевська.

Готові до плідної співпраці! Наука плюс суспільство завжди дорівнює прогрес.Тож, давайте змінювати цей світ разом. І сьогодні ми зробили ще один маленький крок на цьому великому шляху.