24 березня у Навчально-науковому інституті права Державного податкового університету відбувся день гостинності, до закладу вищої освіти завітала майже сотня київських школярів.

Знайомство з університетом майбутні вступники розпочали із зустрічі з в.о. ректора ДПУ Дмитром Серебрянським, представниками ННІ права на чолі з Василем Топчієм та студентським активом інституту. Представники студентського самоврядування радо вітали старшокласників, ділилися досвідом навчання і студентського життя в ДПУ.

В.о. ректора розповів про навчальний заклад та перспективи його розвитку, зосередивши увагу на можливостях, що відкриються для студентів ДПУ. Дмитро Миколайович також зазначив, що пріоритетом навчального закладу є постійний рух вперед, саме тому університетська команда націлена на найвищу якість освітніх послуг. Він запевнив, що місто стрімко відновлюють, університет натхненно розвивається, а потужний викладацький склад готує фахівців високого рівня.

Перед гостями також виступила відповідальний секретар Приймальної комісії ДПУ Альона Мілевська, яка ознайомила майбутніх вступників з особливостями вступної кампанії 2023 року.

Програма зустрічі була цікавою, змістовною та насиченою. На гостей чекало детальне знайомство з ННІ права, спеціальностями та освітніми програмами за якими здійснюється підготовка в інституті. Під час екскурсії майбутні студенти ознайомилися з кампусом університету та аудиторним фондом ННІ права, зокрема молодь відвідала навчальні кафедри, де мала змогу краще зрозуміти професію юриста та її переваги.

Далі на старшокласників чекали тренінги, ігри та вікторини правового спрямування, а також спілкування з нинішніми студентами та викладачами.

Чекаємо талановиту молодь в нашій дружній університетській родині! Бажаємо майбутнім вступникам успішно скласти НМТ та поповнити лави студентів ДПУ!