23 червня 2022 року між Державним податковим університетом і Вищою фінансовою школою Бранденбурга у м. Кенігс Вустерхаузен відбулася онлайн-зустріч, у ході якої сторони презентували свої навчальні заклади та обговорювали напрямки можливої співпраці, зокрема, академічну мобільність студентів.

У якості першого кроку до такої співпраці німецька сторона запропонувала студентам Державного податкового університету долучитися до проєктного тижня у Вищий фінансовій школі Бранденбурга, який щорічно проводиться в кінці лютого. Цьогоріч студенти презентували на розгляд Комісії свої доробки, серед яких – короткі відео про навчальний процес, умови навчання тощо.

Для участі у проєктному тижні здобувачі вищої освіти ДПУ також підготували короткий відеоролик англійською мовою, який вони презентують 03 березня 2023 року на онлайн-зустрічі. Успішна участь представників команди ДПУ стане підставою для запрошення відвідати навчальний заклад у Бранденбурзі та умовою підписання Меморандуму про академічну мобільність.