31 березня Державний податковий університет і ТОВ Інтелект-сервіс підписали Меморандум про співпрацю щодо використання програмного продукту ISpro. Така співпраця надає можливість використання зразків програмного забезпечення компанії для організації освітнього процесу, підготовки фахівців, підвищення кваліфікації і проведення наукових досліджень ДПУ.

Участь у зустрічі взяли представники адміністрації університету на чолі з в.о. ректора ДПУ Дмитром Серебрянським. Зі сторони ТОВ Інтелект-сервіс делегацію очолив керівник департаменту впровадження ISpro Віталій Шморгун.

В.о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський зазначив, що Податковий університет завжди відкритий до співробітництва з новими партнерами, якісні послуги яких сприятимуть розвитку інноваційності ДПУ.

Дмитро Миколайович також висловив сподівання, що співпраця з ТОВ Інтелект-сервіс допоможе забезпечити новітні технологічні рішення у підвищені рівня професійної підготовки конкурентоспроможних та кваліфікованих фахівців, партнерство стане одним з вагомих інструментів для розвитку нашого університету як навчального закладу, що відповідає сучасним вимогам і освітнім тенденціям.

Передбачається, що співпраця сприятиме покращенню загальної цифровізації університету, відповідно, підвищенню якості освіти та продуктивності роботи підрозділів.

Крім цього, у рамках Меморандуму планується розробка спільних навчальних програм, проведення тренінгів, вебінарів та конференцій.

Довідково:

Компанія «Інтелект-Сервіс» створена у 1990 році і працює на ринку України. Вона випускає програмні продукти серії ISpro, призначені для автоматизації обліку та управління на підприємствах різних галузей виробництва, торгівлі, агропромислового комплексу, сфери послуг і в бюджетних організаціях. Ці програми створені саме українськими фахівцями, тому в них повністю враховано законодавчі та економічні реалії держави. Візитна картка програмних продуктів — опрацювання облікових і управлінських функцій для вирішення завдань підприємства, опора на сучасні технології та кращий світовий досвід, оперативна підтримка всіх змін в законодавстві, стійкість і надійність.