В. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський та Директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник підписали Меморандум про співробітництво в освітній та науково-дослідній діяльності. Спільний документ передбачає  налагодження тісної співпраці, консолідацію зусиль і ресурсів під час підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері протидії правопорушенням, що посягають на функціонування економіки держави, та проведення наукових досліджень у відповідних галузях науки. 
Ключовими напрямами стануть:
•    проходження практики здобувачами вищої освіти, стажування (підвищення кваліфікації) науково-педагогічними працівниками ДПУ в підрозділах БЕБ;
•    підготовка навчальних посібників, методичних рекомендацій та науково-практичних робіт;
•    облаштування тематичних лабораторій;
•    упровадження результатів наукових досліджень у практичну діяльність;
•    інформаційно-аналітичне забезпечення з питань оцінювання ризиків в економічній сфері тощо;
•    спільні комунікативні заходи з питань підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері протидії економічним правопорушенням.
«Усвідомлюючи цінність досвіду підготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері протидії економічним правопорушенням та унікальність кадрового потенціалу, можу запевнити: Податковий університет готовий до ефективної співпраці з Бюро. Спільними зусиллями ми обов'язково реалізуємо все заплановане, оскільки готові до максимального використання освітніх і наукових можливостей ДПУ та потенціалу БЕБ», – зазначив Дмитро Серебрянський.