Відділ профорієнтації, кар’єрного розвитку та доуніверситетської підготовки, що виступав координатором участі Державного податкового університету у Виставці, забезпечив найсприятливіші умови отримання відвідувачами безкоштовного профорієнтаційного супроводу з урахуванням відкритого доступу до діяльності університету в умовах дії військового стану. Як консультаційний гід вільного демократичного освітнього простору у розрізі профорієнтаційного навігатора та менторства правильних кроків щодо відповідального й активного ставлення до обгрунтованого та самостійного вибору майбутньої професії, - відділ і надалі продовжує надавати профільну підтримку відвідувачам Виставки, потенційним учасникам вступної кампанії - вступникам - майбутнім фахівцям при становленні нашої держави!

Віртуальний стенд «Державний податковий університет» залишається доступним широкому загалу.

Під час виставки всі бажаючі мали змогу познайомитись і з освітніми результатами, цінностями та досягненнями факультетів, навчально-наукових інститутів університету. Відвідати майстер-клас “MediaSapiens ‒ технології ефективної та продуктивної комунікації в цифровому світі”, вікторину «Економічна безпека України - Economic security of Ukraine», воркшоп «Використання Chat GTP в освітньому процесі», тренінг «Податки в Україні, про це має знати кожен» у рамках безкоштовного курсу «Фінансова грамотність».

Цільова аудиторія: здобувачі (учні, гімназисти, ліцеїсти) закладів загальної середньої освіти, закладів фахової передвищої та вищої освіти, освітяни.

Дякуємо організаторам виставки – ВГО «Товариство «Знання» України за надану можливість.

Виставка проходила за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи Інституту модернізації змісту освіти МОН.