Шановні викладачі, аспіранти, студенти!

Пропонуємо зареєструватися на воркшоп виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками (м. Лондон, Великобританія) David Rubens «Crisis Management and the Hyper-Urban Environment: From Fragility to Resilience».

Дата та час: 02 червня о 19:00.

Мова воркшопу: англійська (без синхронного перекладу)

Опис до воркшопу:

Глобальні кризи традиційно розглядалися через призму сільських наслідків: повеней, посух, голоду, але в сучасних роботах найбільш уразливими є міста. Незалежно від того, чи сталося це через крах застарілих і недостатньо обслуговуваних систем, їх глобальну взаємопов’язаність і гіперзалежність, технічні збої, тиск обмежених ресурсів чи зловмисну атаку, створюється враження, що системи, які лежать в основі міського існування досягло межі своїх здібностей і можливостей.
На воркшопі ви розглянете питання стійкості міст і деякі підходи, необхідні для того, щоб міста найближчого майбутнього зберігали свою функціональність перед обличчям постійно зростаючого тиску.

Запрошуємо взяти участь.

David Rubens – основні факти про його професійне життя:

  • доктор наук з безпеки та управління ризиками; в Університеті Портсмута (2015) захистив дисертацію про альтернативні системи командування та контролю для стратегічного управління та прийняття критичних рішень у складних кризових ситуаціях;
  • професор Європейського центру миру та розвитку Університету миру ООН (Белград) та програмним директором Міжнародної програми післядипломного навчання зі стратегічного ризику та управління кризами; доцент Берлінської школи економіки та права на магістерській програмі з управління безпекою та доцент програми МВА Університету Глостершира;
  • спеціалізується на управлінні надскладними системами, пов’язаними з управлінням містом і критичною національною інфраструктурою;

у 2018 році заснував Інститут управління стратегічними ризиками (ISRM), який зарекомендував себе як провідна платформа для науковців, практиків і політиків у різних сферах, пов’язаних із безпекою, ризиками та управлінням кризами. У рамках ISRM Рубенс розробив низку акредитованих у Великобританії навчальних програм зі стратегічного ризику та управління кризами, які він проводить на семінарах по всьому світу для керівників вищої ланки в міністерствах і відомствах, корпоративних організаціях і глобальних неурядових організаціях.

Телеграм канал Ukraine Global Faculty – https://t.me/UkraineGlobalFaculty та FB сторінка - https://www.facebook.com/profile.php?id=100087972537514. Приєднуйтесь!