Шановні викладачі, аспіранти, студенти!

Пропонуємо зареєструватися на онлайн-лекцію венчурного партнера у Zag, директора з питань інвестицій та менторської підтримки у eō Business Incubators William Mercer «Go-to-market strategy».

Дата та час: 15 червня о 19:00.

Короткий опис до лекції:

Стратегія виходу на ринок (GTM) є важливою складовою будь-якого бізнес-плану, оскільки в ній окреслюються необхідні кроки для успішного виведення продукту чи послуги на ринок. На лекції ви розгля-нете ключові принципи і практики створення ефективної стратегії GTM.

Лінк на реєстрацію.  

William Mercer є засновником, інвестором і консультантом для бізнесу на ранній стадії його створення. Допомагає засновникам бізнесу отримати інвестиції, знайти своїх перших клієнтів і створити стій-кий бізнес. Вілл є венчурним партнером у Zag, працює у підрозділі глобального креативного агентства BBH, де він керує інвестиційним фондом від початку його створення, який отримав 8-кратний прибуток у перші 3 роки його існування.

Є директором з питань інвестування та менторства в eō Business Incubators – провідній програмі мен-торських інкубаторів, створеній для розвитку стартапів в Україні, яка допомагає перетворити українські стартапи на провідні світові компанії.

У 2018 заснував Mission Led – консалтингову компанію з питань екосистеми стартапів, яка надавала консультації USAID в рамках проєкту зі створення підприємницької стратегії в Україні вартістю 50 млн доларів, розробила рекомендації для новозбудованого району Шанхаю площею 64 тис. квадратних кілометрів та допомогла Національній консультативній раді Великої Британії з питань соціального інвестування зробити Велику Британію світовим лідером у цій галузі. Є засновником офісного центру для роботи та проведення різних заходів у казковому замку Бургундії.

Він розпочав свою бізнес-кар’єру під час фінансової кризи в Lloyds Bank, де займався реструктуризацією збиткових підприємств. Професійна діяльність Вілла охоплює різні сфери, починаючи з управління благодійною організацією з усиновлення і закінчуючи управлінням провідним світовим інкубатором стартапів у сфері подорожей.

За свою кар’єру він інвестував у 12 стартапів, які продовжує консультувати і надалі. Отримав ступінь магістра фізики в Університеті Редінга та диплом з фінансів та організаційного менеджменту в Лондонському інституті банківської справи та фінансів. Викладає курс креативного MBA в найстарішій бізнес-школі світу ESCP Europe.

Поза основною діяльністю працює діджеєм, веде шоу на радіо Сохо та захоплюється альпінізмом.

Телеграм канал та FB сторінка Ukraine Global Faculty. Приєднуйтесь!