Павленко Володимир Іванович - директор Ірпінського індустріального технікуму з 1969 до 1990 р.
Наказом № 9-к від 16 січня 1969 року Міністерства місцевої промисловості Української РСР директором Ірпінського індустріального технікуму призначається Павленко Володимир Іванович.

Володимир Павленко одразу став визнаним лідером колективу, всебічно зростав як керівник навчального закладу, вів енергійну роботу щодо вдосконалення навчально-матеріальної бази технікуму.

За двадцять два роки під керівництвом Володимира Павленка була створена сучасна навчально-матеріальна база технікуму. Він став ініціатором та організатором комплексної системи управління якістю підготовки спеціалістів, удосконалення форм і методів навчально-виховної роботи. Багато уваги приділяв розвитку технічної творчості, особисто керував експериментально-конструкторським бюро. Під керівництвом Володимира Івановича технікум став зразковим навчальним закладом.

Він також проводив велику громадську роботу в місті та області. За творчу плідну працю з підготовки спеціалістів для народного господарства країни Павленко був нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора, багатьма медалями. У 1980 році йому присвоєно почесне звання "Заслужений учитель Української РСР".

Директор Технікуму завжди був орієнтований на дію, вміло вів за собою людей. Уміння заглиблятися у різноманітні питання, компетентність, знання потреб і турбот викладачів та студентів, правильне бачення перспективних питань та конкретне розв’язання проблем, постійна невдоволеність досягнутим дозволили йому завоювати високий авторитет не тільки серед викладачів і співробітників, але й серед студентів технікуму.
Зусилля Павленка В.І. були направлені на оптимізацію навчально-виховного процесу, правильний підбір та розстановку кадрів.

Павленко Володимир Іванович був прекрасним організатором навчально-виховного процесу, вимогливим, як до себе, так і до викладачів та учнів, тому Ірпінський індустріальний технікум був передовим навчальним закладом. Численні нагороди вручені Володимиру Івановичу були передані до музею історії Університету. Ветерани навчального закладу згадують про те що Володимир Іванович говорив "Один у полі не воїн", а нагороди належать трудовому колективу!

qwqadqwedq