Випускники-бакалаври Державного податкового університету ініціювали проведення Благодійної акції «Зруйновані, але незламні».

Головна мета акції – підтримка осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах через війну в Україні, шляхом надання правової допомоги та юридичних консультацій. У рамках акції вдалося зібрати майже 5 тисяч гривень, кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

Дякуємо всім, хто долучився до благодійного заходу! Допомога кожного - цінна і навіть маленький внесок - дуже важливий, адже є частиною великої справи та кроком на шляху до світлого майбутнього рідної країни.

За словами в.о. ректора Благодійна акція спрямована, в першу чергу, на підтримку один одного. «Зараз вкрай важливо триматися разом і сьогодні ми вкотре переконалися, що українці єдиний народ і в цьому наша сила! Всі наші сили та можливості спрямовуємо на допомогу найголовнішому герою - Збройним силам України. Ми щиро віримо у стійкість та незламність наших захисників і максимально допоможемо їм йти до Перемоги, кожен на своєму фронті. Віримо у себе та віримо у ЗСУ! Все буде Україна!”, - наголосила очільниця вишу.

Крім цього, на заході провели благодійний ярмарок, де можна було придбати товари з патріотичною символікою, вироби ручної роботи, кулінарну продукцію, а також провели міні-аукціон та розіграли два лоти: оригінальну футболку та джинсову куртку.  Придбавши представлену продукцію гості благодійного заходу долучилися до збору коштів на підтримку ЗСУ, адже 50 % від виторгу підприємці відправлять в благодійний фонд Притули.