Податковий займає особливе місце у серці своїх випускників.  Життя розкидало їх по різних містах, країнах і навіть куточках світу, та вони не забувають один про одного і про рідну Альма-матер. 

 

Відео-твір «Від технікуму до університету» випускника Університету Романа Новікова це доводить. У ролику він розповідає про довгий, непростий шлях становлення й розвитку університету. 
«Йшов 21 рік XX століття, на вулиці були більшовики, а в Києві на Тимофіївській 12, Торф’яний технікум створили в ті роки. У 32-му перевели під Київ, поряд, не в дальню далечінь, на північ від столиці у мальовниче селище Ірпінь» - знайомить з історією вишу випускник. 

 2022 08 24 22.18.01

У майже 5-ти хвилинному ролику випускних зачіпає важливі етапи розвитку рідної Альма-матер та болючі проблеми сьогодення. 
Відео супроводжується кадрами, де показано руйнування інфраструктури Податкового університету, завдане російськими агресорами.

 2022 08 24 22.18.08

Історія закладу вищої освіти не залишає байдужим. Принаймні ви маєте почути його розповідь! І щоб краще зрозуміти - обов’язково перегляньте відео! 
Знов 41-й? - НІ! - 2022-й, - 2000-ні уже роки. І знову прийшла біда, знову війна 
Не всі знають, що Податковий пройшов відбудову після Другої світової війни. Та ранок 24 лютого 2022-го знову нагадав про події, які вже довелося пережити. 
Під час російської окупації Ірпеня, яка тривала біля місяця, Державний податковий університет зазнав чисельних пошкоджень -  зруйновано 50% інфраструктури: знищені дахи, розстріляні вікна, вигоріли стіни. 

 2022 08 24 22.18.12

Пройшовши так багато, ми не маємо права здаватися! 
Ми не здалися колись і зараз - не здамося! Кожен новий день, - це причина боротися, йти до миру та Перемоги! Щоденно працювати, відбудовувати та відновлювати!  Тільки вперед! Жодного кроку вже назад!