25 серпня 2022 року в Державному податковому університеті відбулося засідання Вченої ради в дистанційному режимі. На початку засідання голова Вченої ради Державного податкового університету (далі – Університет), привітала науковців з присвоєнням вченого звання професора та доцента.

На засіданні заслухали звітні доповіді проректорів за напрямами та ученого секретаря про роботу Вченої ради Університету у 2021-2022 н.р.

Також серед основних питань була доповідь в.о. ректора ДПУ, яка окреслила основні завдання з освітньої, наукової та міжнародної діяльності Університету на 2022–2023 н. р., а саме: реалізувати Концепцію відбудови  Державного податкового університету, розробити та затвердити брендбук Державного податкового університету, розгорнути роботу з пошуку іноземних партнерів для створення консорціумів і підготовки запитів до європейських та світових освітніх і наукових програм (HORIZON-2020, ERASMUS+, FULBRIGHT, DAAD), розробити Концепцію освітньої діяльності Державного податкового університету та інші.

Голова Постійної правничої комісії Вченої ради Ірина Чеховська доповіла про рекомендацію до затвердження низки положень Університету відповідно до порядку денного.

Учений секретар Вченої ради Університету Марина Рудая повідомила про видачу диплома доктора філософії Полякову Олександру Петровичу за спеціальністю 081 «Право». Також ухвалили рішення клопотати перед Атестаційною колегією Міністерства освіти і науки України про присвоєння вченого звання професора по кафедрі мовної підготовки та соціальних комунікацій Сукаленко Тетяні Миколаївні та вченого звання доцента по кафедрі приватного права Пижовій Марині Олександрівні.

У ході засідання було розглянуто інші питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Голова Вченої ради подякувала колективу за роботу під час воєнного стану.