Сьогодні, 1 серпня, в Державному податковому університеті розпочався осінній семестр 2022/2023 н.р. для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти 2, 3 та 4 курсів у дистанційній формі.

Рішення здійснювати освітній процес з 1 серпня 2022 року і до кінця I семестру 2022/2023 н.р. у дистанційній формі прийнято у зв’язку із активними бойовими діями на території України, що унеможливлюють прибуття здобувачів вищої освіти до Університету, та з метою забезпечення життєдіяльності Університету в умовах правового режиму воєнного стану, збереження життя та здоров’я всіх учасників освітнього процесу, забезпечення безпечних умов їх навчання.

Відповідно до наказу ректора від 27.07.2022 № 624  «Про організацію освітнього процесу у І семестрі 2022/2023 н.р. в умовах воєнного стану», з метою забезпечення для здобувачів вищої освіти можливості виконання індивідуальних навчальних планів затверджено позмінний шестиденний графік дистанційного навчання.

Так, згідно наказу, у першу зміну (8:20 – 13:10) передбачається навчання студентів денної форми, у другу  (14:45 – 20:35) – заочної. Навчання здійснюватиметься в електронній системі Moodle та за допомогою інших інформаційно-комунікативних технологій (Zoom для лекцій, для семінарських та практичних занять – Classroom тощо).

З графіком освітнього процесу на осінній семестр 2022/2023 н.р., розкладом занять та особливостями проведення екзаменаційно-залікової сесії  здобувачі вищої освіти Державного податкового університету можуть ознайомитись ТУТ.

Також необхідну інформацію щодо організації освітнього процесу можна дізнатися, зв’язавшись з кураторами груп, завідувачами кафедр, деканатом факультету чи дирекцією навчально-наукового інституту.