24 жовтня відбулася робоча зустріч представників Державного податкового університету та Державної податкової служби України. Університет представляли в. о. ректора Дмитро Серебрянський, директори навчально-наукових інститутів, декади факультетів і науково-педагогічний колектив — фахівці з оподаткування.

Співпраця сторін мала організацій характер і відбулася у продовження зустрічі Дмитра Серебрянського та очільниці ДПС України Тетяни Кірієнко, яка пройшла напередодні, 23 жовтня.

Так, відбувся обмін думками стосовно удосконалення й наповнення розділу «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС України. Зокрема, наші фахівці внесли конкретні пропозиції щодо архітектури розділу та взяли на себе відповідальність підготувати матеріали для «Онлайн-навчання».

Також представники ДПУ та ДПС України склали план дій щодо організації курсів підвищення кваліфікації працівників податкової служби на базі навчального закладу, обговорили розробку факультативних інтерактивних уроків для школярів з питань оподаткування.

Загалом, зустріч була плідною, був затверджений план щодо наповнення (трактування) матеріалів відповідних тем та визначено відповідальні підрозділи.

Нагадаємо, Державний податковий університет має багаторічну співпрацю з Державною податковою службою України, яку у лютому 2023 року продовжили підписанням офіційного договору. Ключова мета Меморандуму — підвищення податкової культури та рівня обізнаності платників.