Що студенти українських вишів можуть зробити задля перемоги сьогодні? Насамперед – натхненно та відповідально вчитися! Здобувати якісну освіту та планувати майбутнє! Саме для них, молодих та енергійних, патріотів з твердими моральними переконаннями, чеснотами, відважних, вмотивованих, настав час ставати професіоналами, які власними знаннями й уміннями будуватимуть і розбудовуватимуть майбутнє України!

Цьогоріч університетську родину Державного податкового університету поповнили майбутні першокурсники, вступники в межах квоти-2, з тимчасово окупованих територій (ТОТ) та особливо небезпечних територій (ОНТ) – яким довелося пройти справжній шлях випробувань, щоб стати студентом. Можна справедливо сказати – їх сміливість заслуговує поваги!

41 першокурсник з  Херсону, Миколаєва, Сєвєродонецька та Краматорська,  Харківщини, Чернігівщини,  а також зі Сумської області, якого не зупинила війна на шляху до вступу, не помилився, обравши Податковий університет, бо саме в університеті реалізується їх впевненість в тому, що вони потрібні країні на своєму фронті і повинні вчитися заради майбутнього!

Дякуємо майбутнім першокурсникам за їх вибір. Запевняємо: наш університет відкриває для вас безліч перспектив! Ви здобудете компетентності за актуальними спеціальностями, як варіант – за дуальною формою навчання, матимете можливість проявити лідерські здібності в органах студентського самоврядування, отримаєте насичене та розмаїте студентське життя, реалізуєте свої таланти у різних конкурсах, змаганнях. Крім цього, Університет постійно розширює участь студентів у міжнародних освітніх та наукових програмах.

Відзначимо, що навчати та виховувати нове покоління майбутніх державних службовців профільних служб Міністерства фінансів України, професіоналів, які готові вкласти душу у відновлення та відбудову нашої країни, бути соціально-відповідальним освітнім осередком під час війни – місія Податкового.

Державний податковий університет працює на ПЕРЕМОГУ: гартує ДЕРЖАВНИКІВ, ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ