Згуртована команда ДПУ — викладачі та студенти — презентують навчальний заклад майбутнім вступникам та дають чіткі орієнтири для вибору фаху.

Відтак профорієнтаційні зустрічі успішно пройшли в багатьох закладах загальної середньої освіти Львівщини, Рівненщини, Житомирщини, Волині та Черкащини, Вінничини та Хмельниччини.

Днями, в рамках PROFПЛАТФОРМИ, команда ННІ економічної безпеки та митної справи зустрілася з учнями ліцеїв у місті Ніжин Чернігівської області, а ще раніше — в Хмільнику Вінницької області. Також планується спілкування зі старшокласниками Чернігівської й Тернопільської областей представників Факультет фінансів та цифрових технологій.

Наша PROFкоманда університету, під час виїзних знайомств з майбутніми вступниками, формує підґрунтя для створення вмотивованої студентської спільноти, які з часом стануть саме тими кваліфікованими фахівцями, що розбудовуватимуть нашу державу. 

Такий формат профорієнтації набуває все більше популярності серед шкільних закладів країни й матиме продовження.

Зауважимо, що одним із важливих просвітницьких напрямків є низка безкоштовних лекцій і тренінгів для учнівської молоді на різноманітні теми, зокрема про значення фінансової та юридичної грамотності, що допомагатимуть учням розуміти сутність фінансових та цифрових понять, а також засвоювати практичні навички в цих сферах.

Тож, якщо вам цікава така комунікація, пишіть нам і ми неодмінно завітаємо до вас! Адже ДПУ — це високий рівень викладання освітніх програм, соціально-культурне середовище для всебічного розвитку та можливостями міжнародної академічної мобільності.

Координатор — Профорієнтація Державний Податковий Університет

 +38 (068) 619 31 31

 +38 (073) 619 31 31

+38 (044) 363 27 29

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

 вул. Садова, 53, каб. 106 корпусу Р, місто-герой Ірпінь, Київська область

Варто зазначити, що наш проєкт має на меті підвищення фінансової та цифрової грамотності серед учнів старших класів.

Нагадуємо, що мобільні групи ДПУ розпочали профорієнтаційні виїзди в лютому 2024 року.