Профорієнтаційна команда викладачів та студентів – представників всіх факультетів та навчально-наукових інститутів Державного податкового університету в рамках PROFплатформа впродовж лютого-березня-квітня цього року відвідує різні регіони країни в 16-ти областях з презентацією нашого університету. Заходи відбуваються за сприяння ДПС, територіальних підрозділів ГУ ДПС в областях та за підтримки департаментів (управлінь) освіти і науки.

В ході зустрічей викладачі якісно і ґрунтовно представляють освітні програми за напрямками, дають поради щодо складання НМТ, спілкуються з випускниками про майбутнє, про вибір професії, можливості та перспективи і разом з представниками від Державної податкової служби проводять безкоштовні практичні профільні тренінги і лекторії з питань фінансової та правової грамотності, інформаційної гігієни, податкової культури та інше. Студенти ж діляться з майбутніми здобувачами професійної освіти своїм власним досвідом навчання в університеті та розповідають про цікавинки студентського життя, відповідають на численні запитання допитливих слухачів. Заходи проходять жваво, невимушено в добрій, позитивній атмосфері та залишають слухацькій аудиторії приємне враження і практичну інформацію.  

Зауважимо, якщо вам цікава така комунікація, пишіть нам і ми неодмінно завітаємо до вас! Координатор – профорієнтація ДПУ (тел. +38 (068) 619 31 31, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).