Навчально-науковий інститут права є підрозділом Державного податкового університету, що здійснює підготовку здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Право», «Міжнародне право» та «Середня освіта», що обумовлює можливість професійної реалізації випускників в різноманітних правничих сферах, зокрема: судовій, правоохоронній, політичній та правозахисній. 

Традиції наукових шкіл у поєднанні з інноваційними підходами до якісної професійної підготовки майбутніх правників дозволяють випускникам Навчально-наукового інституту права демонструвати високий рівень як на вітчизняному, так і на міжнародному ринках праці.

Підготовка фахівців у Навчально-науковому інституті права здійснюється за десятьма освітньо-професійними програмами, які є акредитованими Національним агентством забезпечення якості вищої освіти та за трьома рівнями вищої освіти: перший (бакалаврський), другий (магістерський), третій (освітньо-науковий).

До складу інституту входить 6 кафедр: теоретико-правових дисциплін; публічного права; кримінальної юстиції; приватного права; міжнародного права; правничої лінгвістики.

З метою підвищення рівня правової освіти населення, створення належних умов для набуття громадянами правових знань, а також забезпечення їх конституційного права знати свої права і обов’язки в структурі інституту функціонує Навчальна лабораторія «Юридична клініка». Тут студенти мають можливість поринути в специфіку майбутньої професії, відточувати свою майстерність, надаючи правові консультації населенню, а також проводячи правоосвітні заходи під керівництвом викладачів.

Для якісної підготовки здобувачів вищої освіти, а також можливості впровадження інноваційної, наукової діяльності в освітній процес, в інституті функціонують Навчальна лабораторія з проблем правового забезпечення державної фінансової політики та Навчальна лабораторія судочинства.

Гордість інституту – його студенти та випускники, які показують відмінні результати не лише під час навчання, а й в професійній діяльності у сфері юриспруденції.

Поповнюй лави правників України – справедливих, віданних державі та людям! Обирай Навчально-науковий інститут права Державного податкового університету та стань рушійною силою для відбудови країни!

 

Контакти інституту

+380 (4597) 60-300

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Державний податковий університет, корпус ННІ права, каб. 101

Медіа посилання

Сторінка інституту на сайті: https://dpu.edu.ua/index.php/inst-prava

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC95T5Y7snRKuSh19SsCoMdg

Facebook: https://www.facebook.com/nnip.udfsu